Teelaarde

Op zoek naar hoogwaardige teelaarde voor uw bouwprojecten?

Onze teelaarde is speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten tuinen, zoals moestuinen, siertuinen en bloementuinen. Het is rijk aan organische stoffen en voedingsstoffen, zoals stikstof, fosfor en kalium, die essentieel zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling van planten. Hierdoor krijgen jouw gewassen de beste start en kun je genieten van een mooie en gezonde tuin.

Een ander voordeel van onze teelaarde is dat het luchtig en goed doorlatend is, waardoor de wortels van de planten voldoende zuurstof krijgen en er geen wateroverlast ontstaat. Dit is essentieel voor een gezonde groei van planten en gewassen. Bovendien is onze teelaarde vrij van onkruidzaden en andere verontreinigingen, wat ervoor zorgt dat jouw tuin vrij blijft van ongewenste planten en ziekten.

Stel een vraag

  Waterdoorlatende eigenschappen

  Teelaarde is een essentieel onderdeel voor een gezonde en vruchtbare bodem. Het is een mengsel van organisch materiaal, zand, klei en mineralen, dat de benodigde voedingsstoffen bevat voor de groei van planten en gewassen. Het kan worden gebruikt om de bodem te verbeteren en te verrijken, zodat planten beter groeien en meer opbrengen.

  Teelaarde bevat organisch materiaal zoals humus, bladeren, gras en ander organisch afval. Dit materiaal wordt afgebroken door micro-organismen, waardoor voedingsstoffen vrijkomen die planten nodig hebben om te groeien. Het organisch materiaal in de teelaarde helpt ook om vocht vast te houden in de bodem, waardoor planten beter bestand zijn tegen droogte.

  Een ander belangrijk onderdeel van teelaarde is de structuur van de bodem. Het mengsel van zand, klei en mineralen zorgt voor een goede drainage en beluchting van de bodem, wat essentieel is voor de wortelgroei van planten. Teelaarde kan worden gebruikt om zware kleigronden te verbeteren en zandgronden te verrijken met essentiële mineralen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of door bovenstaand contactformulier in te vullen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of door bovenstaand contactformulier in te vullen.

  Hofmans Grondstoffer | Bomengrond | Big Bag zakken zand
  Hofmans Grondstoffer | bomenzand-300
  Hofmans Grondstoffer | Bomenzand 500