Wie zijn we?

Wat doen we?

Wie zijn we?

Tonny Hofmans B.V. is een VCA en BRL 9335-4 gecertificeerd familiebedrijf, gevestigd aan de Maasdijk 8 in Hedel. In de regio, maar ook ver daarbuiten, is de naam van onze zand-, grind- en grondhandel bekend. Ons bedrijf dateert van 1931 en was in het begin bekend als de Gebroeders Hofmans. Als zand – grind-, en grondhandel en dienstverleners willen wij ons onderscheiden door ons volledig in te zetten voor  al  onze opdrachtgevers: particulieren, aannemers en overheden. Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.

loader

Wat doen we?

Tonny Hofmans B.V. verricht grondwerken voor zowel particulieren als bedrijven/aannemers. Het uitgraven van bouwputten en funderingen, het realiseren van grondverbetering, en het maken van sportvelden en paardenbakken behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze vakbekwame en ervaren machinisten kunnen met onze goed onderhouden graafmachines een prachtig stuk werk leveren.

Niet alleen voor het verzetten van grond kunt u bij ons terecht, maar ook voor de levering hiervan. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een goede ondergrond!

hofmans-grondstoffen-kiepbak

Voordelen

  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring en uitstekend vakmanschap
  • Uitgebreid en compleet dienstenpakket
  • In het bezit van VCA en BRL 9335 certificeringen
hofmans-header-home-wagen