Dressgrond

Op zoek naar hoogwaardige vloerenzand voor uw bouwprojecten?

Ons vloerenzand is zorgvuldig geselecteerd en gezeefd om ervoor te zorgen dat het vrij is van vuil, stenen en andere onzuiverheden. Hierdoor is ons zand perfect om te gebruiken als ondergrond voor tegels, beton of andere vloerafwerkingen.

Met Hofmans Grondstoffen ben je verzekerd van een snelle levering en uitstekende service. Wij zijn een betrouwbare partner voor al jouw bouwprojecten en staan bekend om onze kwaliteit en expertise.

Stel een vraag

  Waterdoorlatende eigenschappen

  Vloerenzand is een belangrijke grondstof die gebruikt wordt als onderlaag voor verschillende soorten vloeren. Het zand wordt vaak gebruikt bij het leggen van een betonnen vloer of een vloer met tegels. Het belangrijkste doel van vloerenzand is om een stabiele en stevige basis te creƫren voor de vloerconstructie.

  Een goede kwaliteit vloerenzand heeft een gelijkmatige korrelgrootte en is vrij van vuil en andere onzuiverheden. Hierdoor zorgt het voor een vlakke en egale ondergrond voor de vloer. Vloerenzand heeft ook als eigenschap dat het goed draineert, wat betekent dat het water snel kan afvoeren. Dit is vooral belangrijk bij vloeren die in contact komen met vocht, zoals bijvoorbeeld in badkamers.

  Het is belangrijk om te weten dat dit zand niet geschikt is als afwerkingslaag voor de vloer. Het is bedoeld als basislaag en moet daarom worden bedekt met een afwerkingslaag zoals tegels, beton of een andere vloerafwerking.

  Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of door bovenstaand contactformulier in te vullen.

  Hofmans Grondstoffer | Bomengrond | Big Bag zakken zand
  Hofmans Grondstoffer | bomenzand-300
  Hofmans Grondstoffer | Bomenzand 500