Zandbakkenzand

Zandbakkenzand

Als je op zoek bent naar hoogwaardig zandbakkenzand voor jouw kinderen, dan is Hofmans Grondstoffen de juiste keuze. Wij bieden zandbakkenzand van uitstekende kwaliteit dat veilig en schoon is voor jouw kinderen om in te spelen.

Ons zandbakkenzand is speciaal geselecteerd en gezeefd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het is vrij van verontreinigingen zoals stenen, glas en scherpe voorwerpen, waardoor het veilig is voor kinderen om in te spelen. Bovendien is ons zandbakkenzand zorgvuldig gewassen en gedroogd, wat ervoor zorgt dat het zacht en gemakkelijk te vormen is voor bouw- en speelactiviteiten.

Stel een vraag

  Goede kwaliteit voor uw bouwproject

  Een ander voordeel van ons zandbakkenzand is dat het goed waterdoorlatend is, waardoor het zand snel droogt na een regenbui en vocht niet lang blijft hangen. Hierdoor wordt de groei van bacteriƫn en schimmels tegengegaan en blijft het zand veilig en hygiƫnisch voor kinderen om in te spelen.

  Naast het gebruik in zandbakken kan zandbakkenzand ook gebruikt worden als ondergrond voor bijvoorbeeld tuinpaden en borders. Het zand heeft goede waterdoorlatende eigenschappen, wat ervoor zorgt dat het water gemakkelijk kan weglopen en er geen waterplassen ontstaan. Hierdoor blijft de ondergrond droog en goed begaanbaar.

  Een andere toepassing van zandbakkenzand is als basis voor het leggen van bestratingen en tegels. Het zand kan gebruikt worden als onderlaag voor het egaliseren van de ondergrond en het opvullen van eventuele oneffenheden. Het zand is goed verdichtbaar, waardoor het een stevige basis vormt voor het leggen van bestratingen en tegels.

  Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of door bovenstaand contactformulier in te vullen.

  Hofmans Grondstoffer | Bomengrond | Big Bag zakken zand
  Hofmans Grondstoffer | bomenzand-300
  Hofmans Grondstoffer | Bomenzand 500